Milena Rančić (Beograd) – NOVO IME

Talenat koji posedujem:

Oduvek sam volela umetnost, ali nisam shvatala koliko mi je ona zapravo bitna u životu dok nisam doživela povredu kičme pre godinu dana. Tada sam bila primorana da nekoliko meseci provedem u krevetu, ne znajući da li ću ikada ponovo moći normalno da vodim život i radim stvari koje sam do tada radila. Kroz sve fizikalne terapije i nesnosne bolove, jedina misao u glavi bila mi je ta kako jedva čekam da ponovo stanem na noge i vratim sebi mogućnost da sedim, samo da bih mogla ponovo da uzmem boje u ruke, skinem prašinu sa štafelaja i počnem da slikam.
Na mojim slikama i crtežima često se vidi motiv cveta lotosa, koji za mene ima jako veliko značenje. Cvet lotos raste kroz blatnjavu vodu, ali kada stigne do površine on procveta i postane jedan od najlepših cvetova. To je u stvari sinonim za život: nekada ćemo se pronaći u periodu života koji je kao ta blatnjava voda, ali kao i lotos, i mi ćemo izaći na površinu i procvetati. Hrabriji, jači i lepši nego ranije.

Ja sam...

Kreativna, snalažljiva, pozitivna, uporna, maštovita, umetnička duša.

Moj moto

Nikada ne odustaj, koliko god stvari delovale nemoguće. Uz želju i trud, sve je moguće.

Pogledaj moj video:

Slika koja me opisuje

Slika koja te opisuje
       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.