Maja Janić (Beograd) – NOVO IME

Želiš da glasaš i pomogneš svom favoritu? Da bi stekao pravo glasa, obavezno se uloguj (pogledaj gore desno)!

Hej, gde si krenuo?
Jedna osoba – jedno srce.
To su pravila igre.

glasova: 1
ocjena: 1

Talenat koji posedujem:

Moja pasija je oduvek bila muzika. Obožavam da pevam i tako upotpunim ugodjaj sebi dragim ljudima, a i onima koji se zaintrigiraju i željni su da me čuju ponovo. Nadam se da ću kroz ovo takmičenje privući i Vašu pažnju i zainteresovanost. Diplomirani sam ekonomista, govorim engleski i španski jezik, finansijski sam direktor jednog sportskog kluba, model, a uz to i pevač u slobodno vreme. Ljudima deluje iznenadjujuća ovakva kombinacija, čak i nespojiva. Ali eto, ja, kao bik u horoskopu, sam oduvek znala da su mi upornost, istrajnost, snalažljivost i volja najveći prijatelji, jer oni su me i doveli dovde... A za još neku skrivenu želju, motiv iliti nadahnuće..vodim se time da je samo nebo granica ;)

Moji prijatelji bi za mene rekli da sam spontana i pouzdana osoba koja je uvek tu za njih, ali to je samo moja skromna vrlina. Verujem u ljude, u ono dobro u njima i za to se vežem.

Nagradu bih dala svojim roditeljima, dovoljno su oni meni pružili. Sad je na mene red!!!

Ja sam...

Autentična, snalažljiva, uporna, nasmejana, iskrena, druželjubiva, harizmatična, odgovorna, intrigantna...

Moj moto

Moja formula za život je jednostavna. Svakog jutra ustanem i svake večeri legnem i vreme izmedju toga gledam da provedem što kvalitetnije, jer ne treba ići kroz život, već rasti kroz život!

Pogledaj moj video:

Slika koja me opisuje

Slika koja te opisuje
       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.