Kristina Marković (Beograd) – NOVO IME

Želiš da glasaš i pomogneš svom favoritu? Da bi stekao pravo glasa, obavezno se uloguj (pogledaj gore desno)!

Hej, gde si krenuo?
Jedna osoba – jedno srce.
To su pravila igre.

glasova: 1658
ocjena: 1658

Talenat koji posedujem:

Ćao! Ja sam Tina, neki me već poznaju i kao Fanketina. Živim i radim u Beogradu i bavim se svojom maštom, mašta koja stvarno ume svašta. Sve je počelo od ranog detinjstva, u prvobitnom obliku je to bilo crtanje, a zatim se tokom godina moja kreativnost prelivala u razne forme bez granica.

Trenuno se bavim ukrašavanjem šolja, kao i keramikom. Volim da slikam i crtam - što po platnu, isto tako i po tekstilu. Do nedavno sam, istovremeno, bila i konobarica (posao iz studentskih dana), ali sam konačno odlučila da batalim sve i posvetim se u potpunosti kreativi. Wohooo!

Moji dosadašnji i budući uspesi su da nastavim da svojim kreativnim delima usrećujem ljude oko sebe i budem im inspiracija. Šta bih uradila sa nagradom? Već sam odavno tu nagradu (u glavi) unapred potrošila ha,ha. Uložila bih u video opremu i osvetljenje, kupiću defintivno grnčarski točak, (odvojiću za stanarinu i račune haha), kupiću još boja, papira, gline, bojica, a nešto ću i da pojedem.

Ja sam...

Dete iz epruvete sa druge planete.

Moj moto

Dozvoli sebi da se menjaš. Da grešiš. Da rasteš. Da voliš.

Pogledaj moj video:

Slika koja me opisuje

Slika koja te opisuje
       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.