Jovana Milenković (Niš) – NOVO IME

Želiš da glasaš i pomogneš svom favoritu? Da bi stekao pravo glasa, obavezno se uloguj (pogledaj gore desno)!

Hej, gde si krenuo?
Jedna osoba – jedno srce.
To su pravila igre.

glasova: 141
ocjena: 141

Talenat koji posedujem:

Zbog umetnosti volim sva svoja ludila, trčim na poziv ljubavi, ostavljam otvorena vrata... Neću se vratiti ista, to je sigurno. Biću srećnija.
Iza nas je period prezasićenja, prezasićenja sveta pogrešnim vrednostima koje imaju svoju cenu. Skupo se plaćaju. Mi smo nezadovoljstvo iskrenim životnim motivima shvatili na najteži način. Ljudi su gubili živote, svet je gubio ljude. I tako, bez pravila, bez prednosti. Došao je period ograničavanja slobode, osmeh krijete iza maske, ljubite tajno, grlite povremeno, kao da je to dovoljno. Ili bar tako deluje, na papiru je sve drugačije. Ne morate izmedju dve ljubavi birati jednu. Možete, jednostavno, jednu hraniti drugom. Umetnost je moja velika ljubav, ona me čuva od svih, od sveta. Ne dozvoljava mi da budem tužna, vodi me kroz život i pokazuje pravi put, osvetli mi tamo gde je mračno, da prepoznam ono što ne vidim jasno.

Jedne letnje noći, na tribinama Vojne akademije u Beogradu.

Ja sam...

Ja sam kadet Vojnomedicinske akademije, budući vojni lekar i oficir.

Moj moto

Pronađi sebe tamo gde ćeš voleti svako novo jutro, budi uvek na ljubavnoj adresi i živi svoje snove.

Pogledaj moj video:

Slika koja me opisuje

Slika koja te opisuje
       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.