Ivana Canić (Lučica) – NOVO IME

Želiš da glasaš i pomogneš svom favoritu? Da bi stekao pravo glasa, obavezno se uloguj (pogledaj gore desno)!

Hej, gde si krenuo?
Jedna osoba – jedno srce.
To su pravila igre.

glasova: 3
ocjena: 3

Talenat koji posedujem:

Od kada znam za sebe crtam i slikam. U osnovnoj školi sam ispoljila svoju kreativnost kroz razlićite školske aktivnosti,ali zbog manjka samopouzdanja,uglavnom sam svoje radove čuvala samo za "svoje oči".
Profesorka likovnog u srednjoj skoli mi je pomogla da vratim samopouzdanje. Od tada su se nizale nagrade i mesta kako na Likovnim kolonijama, konkursima, tako i na Međunarodnom takmičenju koje je pod pokroviteljstvom Ministarstva Srbije.
Pronašla sam sebe u tri grane umetnosti-šminkanju, oslikavanju lica i grafičkom dizajnu. Od tog trenutka težila sam da se edukujem u tom smeru.Nažalost, zbog finansijske nemogućnosti, nisam uspela upisati fakultet u Beogradu i studirati dizajn. Radivši ono što volim,konstantno sam težila napretku,novim idejama,uspesima i iskustvu. Od tada pa do danas je prošlo 7 meseci i za to vreme uspela sam da steknem diplome sa Masterclassova brojnih poznatih šminkera.
Nastavila sam da uživam u svojoj umetnosti, u nadi da ću sledeće godine upisati studije dizajna.

Ja sam...

umetnost, pozitivna energija, ambicija, perfekcionizam

Moj moto

Radi ono sto volis i veruj u sebe.

Pogledaj moj video:

Slika koja me opisuje

Slika koja te opisuje
       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.