Igor Milakov (Beograd) – NOVO IME

Želiš da glasaš i pomogneš svom favoritu? Da bi stekao pravo glasa, obavezno se uloguj (pogledaj gore desno)!

Hej, gde si krenuo?
Jedna osoba – jedno srce.
To su pravila igre.

glasova: 0
ocjena: 0

Talenat koji posedujem:

Ja i moje kolege i koleginice sa Fakulteta dramskih umetnosti osmislili smo projekat FLUX radio. To je studentski onlajn radio koji je jedinstven po tome sto je jedini tradicionalni mediji namenjen mladima. Tema Flux radija je oslobadjanje kao preduslov za slobodu i sreću. Kroz angažnovani i kreativni sadržaj, pokušaćemo da ohrabrimo mlade da se oslobode svih pritisaka iz društva, kako bi se u potpunosti oslobodili. Takodje, s obzirom na novonastale okolnosti u svetu, Flux radio je projekat koji se može realizovati u potpunosti, spojiti mlade i pokrenuti dijalog, a sve uz propisane mere socijalne distance. Razvijamo kritičko mišljenje, rušimo tabue i sve to kroz radio, koji u novim okolnostima dobija novu dimenziju i svrhu.

Ja sam...

Mi smo kreativni, energični, dobar tim koji voli ono što radi i to nas pokreće!

Moj moto

Ništa nije nemoguće! Kao budući producenti/kinje i radnici/e u kulturi, ali pre svega mladi željni znanja i dokazivanja, učinićemo sve da dostignemo zacrtani cilj. Ovog puta je to kreiranje medija koji daje mladima mogućnost za dijalog i iskazivanje sopstvenih stavova i mišljenja.

Pogledaj moj video:

Slika koja me opisuje

Slika koja te opisuje
       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.