Pitali ste – NOVO IME

1. Koliko ciklusa prijava postoji?
Ukupno u ovoj godini ćemo imati 10 otvorenih ciklusa za prijavljivanje. Svoju šansu da postaneš Novo Ime imaćeš svakog prvog u mesecu kada će se na našem sajtu nalaziti prijavni formular. I, svaki ciklus trajaće do 15. u mesecu.

2. Kako izgleda prijava?
Prijava je zapravo jako jednostavna – trebaš nam samo odgovoriti na par pitanja, prikačiti jednu svoju fotku i video do 60 sekundi u kome ćeš nam predstaviti svoj talenat. Vodi samo računa da fotografija bude u formatu 1920 x 1080 piksela, a video maksimalnog trajanja do 60 sekundi i veličine do 200MB.

3. A šta zapravo treba da bude u tom videu?
Video je najzabavniji deo svake prijave. U njemu, imaš slobodu da na najbolji način predstaviš svoj talenat.
Naš jedan pro tip jeste da u njemu konkretno prikažeš svoj talenat: ako pevaš – pevaj, ako glumiš – glumi za kameru, ako plešeš – pokaži nam te sjajne korake…
U njemu nam možeš i odgovoriti na par pitanja kao što su: Zašto si ti Novo Ime? Koji su tvoji dosadašnji uspesi? Šta planiraš uraditi sa nagradom koju možeš osvojiti? I, šta tvoji prijatelji imaju za reći o svemu tome?
Sve ovo neka ti budu smernice kako video može da izgleda i daj mašti na volju da nam na najbolji i najinteresantniji način dokažeš zašto baš ti trebaš osvojiti titulu Novog Imena.
Samo pazi da tvoj video nije duži od 60 sekundi i veći od od 200MB, jer inače se tvoja prijava neće smatrati validnom.

4. Da li mogu izmeniti svoju prijavu nakon što je pošaljem?
Nažalost, prijava kad ode, ona je stvarno otišla. Ali, ako baaaš ima nešto što bi hteo da promeniš, ono što možeš uraditi jeste: pisati nam na kontakt@novoime.rs i u mejlu nam poslati svoje podatke, šta želiš da izmeniš i kako to treba da izgleda.

5. Ko sve može glasati?
Glasati mogu svi iz Srbije koji se putem svog Facebook naloga prijave na našu platformu. Ali biraj pažljivo, jer imaš samo jedan glas u svakom ciklusu.

6. A šta ako se prijavim u jednom ciklusu i ne pobedim?
Pa to naravno nije kraj. Dok god takmičenje traje, možeš nam slati svoje prijave. Ko zna, možda baš idući mesec bude tvoj srećni.

       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.