Skip to content
Home » Ime za Papagaja – 10 Najpopularnijih imena Papagaja

Ime za Papagaja – 10 Najpopularnijih imena Papagaja

 • by
Top 10 Imena Papagaja

Kada kupujete papagaja, jedna od najvažnijih stvari koje treba da razmislite jeste ime koje ćete mu dati. Ime je prvi korak u stvaranju odnosa sa svakim živim bićem, a to je posebno važno kada su u pitanju papagaji, koji su poznati po svom inteligentnom i socijalnom ponašanju. Odabir imena može da bude zabavan i kreativan proces, ali takođe može da bude i zbunjujuć. Kako bi vam pomogli da odaberete najbolje ime za svog papagaja, donosimo vam listu deset najpopularnijih imena za papagaje, kao i njihovo značenje. Nadamo se da će vam ova lista pomoći u odabiru najboljeg imena za vašeg novog perjanog prijatelja.

Najpopularnija imena Papagaja

 1. Kiki – Kratko i jednostavno ime koje naglašava ljubav i privrženost. Ovo ime je dobro za papagaje koje su posebno privržene svom vlasniku i žele da to pokažu.
 2. Lola – Šarmantno ime koje ukazuje na nežnost i ženstvenost. Idealno za ženstvene papagaje koje uživaju u pažnji i privlače pažnju svog okruženja.
 3. Max – Klasično ime za muške papagaje koje ukazuje na snagu i samopouzdanje. Ovo ime je dobro za papagaje koji su pogodni za sebe i učvrsti u svom ponašanju.
 4. Bella – Ženstveno ime koje ukazuje na lepotu i eleganciju. Idealno za papagaje koji su lepi i elegantni u svom ponašanju i izgledu.
 5. Charlie – Kratko i jednostavno ime koje naglašava inteligenciju i sposobnost da se brzo uči. Ovo ime je dobro za papagaje koji su inteligentni i sposobni da se brzo uče nove stvari.
 6. Sunny – Veselo i pozitivno ime koje ukazuje na vedrinu i dobru volju. Ovo ime je dobro za papagaje koji su vedri i pozitivni i učine da se okruženje oko njih osjeća dobro.
 7. Coco – Nežno i šarmantno ime koje ukazuje na ljubav i privrženost. Idealno za papagaje koji su nežni i šarmantni i pokazuju snažnu privrženost svom vlasniku.
 8. Rocky – Jak i samouveren ime koje ukazuje na snagu i samopouzdanje. Ovo ime je dobro za papagaje koji su jaki i samouvjereni u svom ponašanju i izgledu.
 9. Penny – Ženstveno ime koje ukazuje na nežnost i ženstvenost. Idealno za ženstvene papagaje koje su nežne i ženstvene u svom ponašanju i izgledu.
 10. Jerry – Kratko i jednostavno ime koje ukazuje na brzorazumevanje

Sva ova imena imaju svoju posebnu lepotu i kvalitete, i vlasnici papagaja često biraju ime koje najbolje odgovara njihovom ljubimcu i njegovim osobinama.

Ukupno, odabir imena za papagaja je važan korak u stvaranju veze i privrženosti sa vašim ljubimcem. Odabirom odgovarajućeg imena možete istaći njegove kvalitete i izraziti svoju ljubav prema njemu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *