Da se predstavimo… – NOVO IME

Ko stoji iza ideje Novo Ime?

Ko je Novo Investment, a ko Novomatic?

Grupacija Novomatic slovi za jednog od tržišnih lidera u oblastima kreacije i inovacije gejming opreme i sistemskih rešenja. Osnovan sad već davne 1980. godine u Austriji, kao zamisao profesora Johana Grafa, Novomatic je stasao u sveobuhvatnu međunarodnu kompaniju koja danas deluje na teritoriji 45 zemalja, a svoju inovativnu gejming tehnologiju i rešenja izvozi širom planete. Orijentisana ka kontinuiranom napretku, Novomatic grupacija je inovaciju smestila na sam vrh liste poslovnih prioriteta te tako zauzela mesto među pionirima u industriji.

Ali, uz inovativnost i originalnost, Novomatic nikada nije zaboravio na odgovornost.

Koncept društveno odgovornog poslovanja za Novomatic, a i za Novo Investment, kao podružnicu na teritoriji Srbije, nikada nije bio samo koncept, no uverenje. Uverenje da je dužnost velikih i uspešnih kompanija da svojim sredstvima omoguće razvoj i prosperitet, kako u lokalnim zajednicama u kojima deluju, tako i šire. Vođena tim uverenjem u 40 godina rada na globalnom tržištu, Novomatic grupacija je do sada pružila podršku mnogobrojnim humanitarnim i dobrotvornim aktivnostima, sportskim manifestacijima te kulturnim događajima.

Potvrda da Novomatic odista zastupa istinske vrednosti, usmerene ka onome što čini osnovu društva – samom čoveku, stigla je i od Crvenog krsta, s obzirom da ova kompanija važi za globalno najvećeg pojedinačnog donatora te međunarodne humanitarne organizacije.

Vizija Johana Grafa je bila upravo kreiranje korporacije u čijoj će srži biti društvena odgovornost i filantropska uverenja i koja će svoj uspeh deliti u cilju višeg dobra.

A Novo Ime, kao perjanica solidarnosti prema društvu, predstavlja samo jedan u nizu projekata kojima Novo Investment nastavlja da Grafovu osnivačku viziju pretvara u dela.

Konkretna dela od konkretnog značaja za konkretno društvo u kojem, pa konkretno, živimo.

       

Želiš da se prijaviš na takmičenje ili želiš da daš svoj glas nekom od kandidata? Potrebno je samo da se prijaviš putem Facebook-a!

A sad, nešto sasvim drugačije!

Budi u stanju pripravnosti.